Ben je een verwijzer?

Beste verwijzer,

Oké op school biedt zijn programma aan in een tiental wijkgebieden en vier VO clusters. Hierdoor kunnen wij met vaste trainers werken. Trainers zijn de vaste contactpersoon voor de VO clusters en scholen binnen hun wijkgebied. Ze zullen zelf zowel de aanmelding, intake als het programma vormgeven.

Aanmeldingen kun je direct doorgeven bij de trainer van uw wijkgebied. Op het moment is ons aanbod alleen beschikbaar voor leerlingen die naar school gaan binnen de gemeente Almere.

Vindt de contactpersoon van jouw wijk of VO cluster hier.

Centraal contactpunt

Een algemene vraag? Het secretariaat van Oké op school is gevestigd op het regiokantoor van Vitree te Almere. Wij zijn te bereiken via 088-1787362 en secretariaatoke@vitree.nl.

Een leerling aanmelden? Download hieronder een aanmeldformulier. Ingevulde formulieren kun je sturen naar secretariaat@vitree.nl.

Algemeen: Aanmeldformulier po | Aanmeldformulier vo
Aanmeldformulier Roos en Tom

Lees hier meer over eventuele wachttijden.