Werken bij

Oké op school is een afdeling van jeugdhulp organisatie Vitree. Vitree biedt verschillende mogelijkheden om mooie resultaten te boeken met kinderen, jongeren en gezinnen. Bijvoorbeeld als trainer bij Oké op school.

Contact maken komt vanuit je hart

Werken met kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer ben je geschikt voor dit werk? Hoe kun je echt iets betekenen voor een soms kwetsbare doelgroep die het op eigen kracht even niet redt? Ben je in staat om zelf professionele keuzes te maken volgens je eigen inzichten?

Marije van Haarlem, trainer Oké op school: “Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap. Luisteren naar wat het kind of een jongere je te vertellen heeft. Maar ook goed kunnen samenwerken. Dan krijg je echt contact. En dat geeft heel veel voldoening als je dit werk doet.”

Collega Anne Oldenhof heeft dezelfde ervaring. “Goed contact kunnen maken is misschien wel het allerbelangrijkste in het werken met deze doelgroep. En daarvoor is het nodig dat het uit je hart komt. Kinderen voelen dat en alleen dan kan er vertrouwen ontstaan.”

Er kan veel meer. Want jij kunt meer

Heb jij interesse in een baan bij Vitree?
Bekijk hier ons actuele vacatureaanbod.

Elk jaar zijn er ook diverse stageplaatsen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie.