Ben je een leerling?

Beste leerling,

Welkom op de website van Oké op school.

Misschien heb je een trainer van Oké op school wel eens gezien op jouw school en ben je benieuwd of één van onze trainingen voor jou kan zijn. Lees hier meer over ons trainingsaanbod.

Wanneer je een training hebt gezien waar je eventueel aan zou willen deelnemen kan je dit met je mentor of zorg coördinator bespreken. Zij kunnen jou namelijk bij ons aanmelden.

Na de aanmelding volgt er een uitnodiging voor een intakegesprek met jou en je ouder(s). Omdat wij de intakegesprekken pas inplannen als de training definitief gaat starten, kan het enige tijd duren voordat wij jouw ouders benaderen. Wel versturen wij een bevestiging zodra wij de aanmelding van school hebben ontvangen. Tijdens het intakegesprek gaan we samen met jou en je ouder(s), in op de reden van de aanmelding. Jullie krijgen in dit gesprek advies of en zo ja welke training het meest geschikt is.

Mocht je verder vragen hebben, neem gerust contact op met ons via telefoonnummer 088-1787362.