Ben je een ouder?

Beste ouder,

Welkom op de website van Oké op school.

Wij krijgen van ouders vaak de vraag hoe ze hun zoon of dochter aan kan melden voor een training of les. Aanmelden bij Oké op school kan alleen via de school of de jeugdverpleegkundige van de JGZ. Vrijwel alle scholen in Almere voor het primair- en voorgezet onderwijs beschikken over ons digitale aanmeldingsformulier. Als dit niet het geval is, kan de school het formulier via deze website, de mail of telefonisch aanvragen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Intakegesprek

Na de aanmelding vanuit de school volgt er een uitnodiging voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan we samen met de ouders, en jouw zoon of dochter, in op de reden van de aanmelding. Je krijgt in dit gesprek advies of en zo ja welke training het meest geschikt is. Omdat wij de intakegesprekken pas inplannen als de trainer definitief gaat starten, kan het enige tijd duren voordat wij je benaderen. Wel versturen wij een bevestiging zodra wij de aanmelding van de school hebben ontvangen.

Vragen?

Vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met ons secretariaat via telefoonnummer: 088-1787362.