Geachte ouder,

Welkom op de website van OKé-op-school.
Veel ouders hebben vragen over hoe hun zoon of dochter kan worden aangemeld voor een training.
De aanmeldingen bij OKé-op-school lopen via de scholen of via de jeugdverpleegkundige van de GGD.

Vrijwel alle scholen in Almere voor primair en voortgezet onderwijs beschikken over ons digitale aanmeldingsformulier.
Als dit niet het geval is, kan de school het aanmeldingsformulier via deze website, de mail of telefoon aanvragen.
Het formulier wordt dan ingevuld door de intern begeleider of de zorgcoördinator op school.
Op deze manier hebben wij de juiste gegevens van de school.

In enkele gevallen melden ouders liever zelf aan.
Dit kan via spreekuren van het OKé-punt. Voor deze spreekuren kunt u een afspraak maken.
Meer informatie over het OKé-punt vindt u op: www.oke-punt.nl

Na de aanmelding volgt er een uitnodiging voor een intakegesprek. Omdat wij de intakegesprekken pas inplannen als de training definitief gaat starten, kan het enige tijd duren voordat wij u benaderen. Wel versturen wij een bevestiging zodra wij de aanmelding van school hebben ontvangen. Tijdens het intakegesprek gaan we samen met u, en uw zoon of dochter, in op de reden van de aanmelding. U krijgt in dit gesprek advies of en zo ja welke training het meest geschikt is.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Mocht u verder vragen hebben, kunt u gerust contact opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer: 088-1787362.